Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mindjárt itt a Gyermeknap

Mindjárt itt a Gyermeknap

A gyermeknapot a világ 145 országában tartják, országonként eltérő időpontokban, hogy világszerte megtiszteljék a gyermekeket. Először a Genfi Gyermekjóléti Világkonferencia hirdette ki 1925 augusztusában a gyermekek napját. Az Egyetemes Gyermeknapot 1954 szeptemberében hozta létre az ENSZ és annak Gyermekalapja, az UNICEF.

Az eredeti elgondolás az volt, hogy megvédjék a veszélyes körülmények között hosszú órákat dolgozó gyermekeket, és minden gyermek számára lehetővé tegyék az oktatáshoz való hozzáférést.

1931-ben Magyarországon is elkezdték ünnepelni a gyermeknapot, bár akkor még gyermekhétnek hívták. 1950 óta már csak egy nap, május utolsó vasárnapja ez a neves nap, idén 2022. május 29. Magyarországon ilyenkor a gyerekek kapnak valami kis ajándékot, részt vesznek valamilyen nekik szóló rendezvényen, kirándulnak közösen gyermeknap alkalmából.

De mint minden ünnepnél, itt is az a legfontosabb, hogy összejön a család: gyerekek, szülők, nagyszülők, sőt keresztszülők is.

A legtöbb országban a Gyermeknap számos nagyszerű fesztivált és tevékenységet kínál a gyerekek számára. Gyermekpartik, színházi előadások, koncertek, találkozók, kinti tevékenységek és workshopok, kedvezményes belépők pl.: állatkertbe, vízi parkba, vidámparkba… sok-sok program, tennivaló és látnivaló várja a gyerekeket. A lényeg, hogy egy önfeledt, vidám délutánt tölthetnek a családok együtt ünnepelve a legkisebbeket.

Weboldalunkon ilyenkor a legnagyobb érdeklődés a csillámtetováló szettjeink iránt van. Szívesen veszik/viszik óvodákba, iskolákba a kisgyerekeknek, akik örömmel tetkóztatják magukat a sok-sok ötletes mintával. A változatos mintákat kínáló csomagokkal otthon is lehetőség van egy kis kreativitásra, együtt alkotásra. Remek móka ez a szülővel közösen, vagy akár a testvérekkel, barátokkal. A kis gyerekek fantáziája és vágyai végtelenek, így mindegy is milyen mintát szeretne, a lényeg, hogy részt vehessen ebben a közös elfoglaltságban, játékban. Környezettudatos és gyerekbarát  termékeink kiválasztásánál a gyerekek igénye, valamint a praktikusság és minőség a fő szempontok. Csillámtetováló szettjeink összeállításánál gondoltunk a fiúkra -  lányokra,  kicsikre-nagyokra valamint, arra, hogy utazáskor is magukkal vihessék kedvenc készletüket.

https://fundekor.hu/csillam-es-arcfestes/csillamfestes/csillamtetovalo-szettek