Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Micimackó

Ma már mindenki ismeri, és szereti a sárga színű, piros pólót viselő kedves kis medvét.Sikere egyértelműen felfelé ível hosszú évtizedek óta, hiszen történetei soha nem lesznek túl unalmasak, elcsépeltek, így az emberek a mai napig oda vannak a sokszor butácska medvéért.Csacsi öreg medvét és barátait Alan Alexander Milne álmodta meg, ő volt az, aki beköltöztette a vidám kis csapatot a Százholdas Pagony mélyébe. Fiának, Christophernek írta a történeteit.

Milne könyveiben Micimackó, egy naiv, lassú észjárású, ám barátságos, kitartó medve. Ő és a barátai is egyetértenek abban, hogy „nincs agya”, mégis gyakran van okos ötlete. Például ő tanácsolja, hogy lovagoljanak Róbert Gida ernyőjén, hogy megmentsék Malackát az árvíztől. Micimackó ráadásul tehetséges költő, történeteit gyakran versben fejezi ki.

A történetek során megismerhetjük a mackó barátait is, Malackát, Fülest, Tigrist, Nyuszit, és Bagolyt is. Nekik köszönhetően pedig minden gyerek (és persze felnőtt) tud találni magának egy olyan szereplőt, melynek karakterével, viselkedésével, és tulajdonságaival teljese mértékben azonosulni tud.

Rendezés: