Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cyberjump GyőrCégünk két vidám és lelkes ifjú hölgy több éves testfestő és csillámtetováló tapasztalatára alapozva épült fel.

Termékeink a megszerzett tapasztalatokból származó tudás és gyakorlat, valamint a kiváló minőségű alapanyagok felhasználásának ötvözetét adják.

Komoly hangsúlyt fektetünk a könnyű használhatóságra és a folyamatos fejlesztésre.

Célunk a magyar piac ellátása kedvező árú, minőségi csillámtetoválás termékekkel.

A kialakuló kreatív csapatnak hála, elindulhattunk egy újabb célunk felé. Szerettünk volna egy nagyon széles kínálatot felvonultató falmatrica és faltetoválás készítő stúdiót létrehozni:

A legkisebb gyermekek szánt édes mintáktól, az ovisok és kisiskolások kedvenc Disney mesehősein át, érintve a nagyobb gyerekek szuperhőseinek világát, egészen a vidám vagy elgondolkodtató idézetekig, motívumokig és más faltetoválásokig. 
A kínálatot a munkahelyekre szánt motiváló és design faltetkókkal, az óvodai közösségek oktató és értékelő faldekorációival, valamint az iskolai osztályok és közösségi terek hangulatát javító dekorokkal egészítettük ki.

A grafikai munkák során beleszerettünk a Disney világába és a termékek sokszínűségébe. A gyerekek világa és vidámsága továbbra is fókuszban maradt, így egyértelmű döntés volt a lakások és belső terek dekorálása során a különböző licenszes termékek használata. Később ez kibővült más kiegészítő termékekkel, ruházati kiegészítőkkel, iskolaszerekkel.

Legújabb területünk, ahol a legvidámabb pillanatokat lehet megélni a különböző zsúrok és partik dekorációinak kialakítása. Kezdve a meghívóktól, az asztalterítékeken keresztül, akár a teljes helyszín felöltöztetéséig, dekorálásáig.

Az alapítók szellemisége és vidámsága áthatja a munkánkat a mindennapokban. A  termékeink minősége és színvilága, a dekorok formája és kialakítása, valamint a könnyű használhatóság, tovább erősítik elkötelezettségünket abban, hogy mindenkinek a kedvére való, a gyerekek és szülők arcára mosolyt csaló termékekkel, dekorokkal tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

FUNDEKOR – Dekorálj vidáman

Fundekor - Kreatív vidámság