Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Baby Shark micro bögre

Ár:
990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 01.
Cikkszám: JKOBPXX209

Baby Shark micro bögre szállítási információk

Baby Shark micro bögre

Űrtartalom: 350 ml

  • BPA Mentes
  • Mikrohullámú sütőben használható
Menny.:db

Leírás

Baby Shark micro bögre

Baby shark, doo, doo, doo, doo, doo, doo
Baby shark, doo, doo, doo, doo, doo, doo ....

Napjaink egyik legismertebb gyermekdala egy cápa családot mutat be. Tábortűz dalból ered, ahol a cápák családjának minden tagját különböző kézmozdulatokkal mutatják be.

A Pinkfong oktatási márkának köszönhetően terjedt el világszerte a gyermekek számára könnyen megjegyezhető, "táncolható" dal. Ha énekelni, táncolni még nem is, de legalább ebből inni biztosan nagyon jó móka.

Miért érdemes nálunk vásárolnod?

Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk forgalmazott termékek gyártója rendelkezik a nemzetközi OEKO-TEX® minősítéssel, így minden termék adalékanyagoktól, vegyi anyagoktól mentes és bőrbarát, ezáltal hozzájárul a nagyfokú és hatékony termékbiztonsághoz.
Termékeink a korszerű technológiának köszönhetően kiváló nyomatokkal készülnek, a kép minősége és élessége látványossá teszi a terméket így is örömet okozva használójának.

Innovatív, állandóan megújuló készlet. Hetente folyamatosan frissülő, bővülő árukészlettel jelentkezünk. Mindig a legtrendibb mintákkal várunk benneteket.

Minden megrendeléshez, melynek értéke minimum 15 000 Ft, ajéndékba kapod tőlünk a kiszállítás díját. Így megtakaríthatsz akár 1 290 Ft-ot is.
Vásárlás kockázat nélkül: ha bármilyen oknál fogva nem vagy elégedett a termékkel, két héten belül indoklás nélkül visszaküldheted, és mi visszatérítjük a pénzed.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!